Képek az otthonról

Fotók az Ilona Aranykor Gondozó otthonról

Elérhetőségeink

Ilona Aranykor Szociális
Gondozó Nonprofit Közhasznú Kft.

1201 Budapest Vörösmarty utca 56.

Telefon: +36 1 285 8329
Fax: +36 1 283 2069
E-mail: info@ilona-aranykor.hu
arany111@t-online.hu

Ilona Aranykor

Havidíjas szolgáltatás

Az Ilona Aranykor Gondozó Otthon hivatásos szakemberek által vezetett családias légkörű intézmény. A szakszerű egészségügyi felügyelet és a teljes anyagi biztonság garantálása állandó.

Otthonunk pszichiátriai Gondozó Otthon

Létszám:

Az intézmény összlétszáma 100 fő, idős betegek és pszichiátrai gondozottak egyeránt.

Elhelyezés:

Otthonunk lakói számára 1-2-3 ágyas szobákban való elhelyezést biztosítunk. Minden szobához tartozik fürdőszoba, wc, zuhanyzó, szagelszívó rendszer, ezek szolgálják a bent lakók kulturált kényelmét. A szobák nővérhívóval, televízióval, tűzjelzővel valamint színvonalas bútorzattal felszereltek. Az épületek akadálymentesek.

Ellátás:

Az intézmény napi négyszeri alkalommal biztosít étkezést, de egészségi okokból, szükség esetén az orvos előírása szerint speciális étkezést is biztosítunk. Az intézményt éjjel-nappal szakképzett ápoló személyzet felügyeli, és nyújt segítséget lakóinknak. A szakellátást belgyógyász, pszichiáter biztosítja, valamint a Kelen Kórházzal kötött szerződésünk alapján a kórház minden felmerülő egészségügyi probléma esetén gyors és szakszerű ellátást biztosít. Az orvosok által előírt és javasolt gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, készítményeket az intézmény szolgáltatás ellenében biztosítja. A napi tisztálkodószereket, ágynemű tisztántartását, napi takarítást a gondozási díj tartalmazza. Az egyéni igényeket (fodrász, pedikűr, masszázs stb. ) kívánság szerint kielégítjük.

Környezet:

A két épülethez egy nagy parkosított kert is tartozik, mely napozóágyakkal, kerti bútorokkal és sütögetővel ellátott. A kert mindenki számára nyitott és használható. A vezetőség rendszeresen szervez programokat, kulturális és szabadidős jellegűeket egyaránt: kirándulás, filmvetítés, színházlátogatás, felekezeti hovatartozás szerinti hitgyakorlás.

Az intézményünkben igénybe vett elhelyezés térítése havidíjas, személyre szóló, elhelyezéstől függő. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozánk bizalommal, várjuk személyes érdeklődését.